Beste bemesting voor een diep donkergroen gazon

06-82694099

06-82694099

info@natuurmest.nl

waardevol gerecycled product voor uw gazon

bestaand gazon

Voor een bestaande grasmat is de zuurtegraad van essentieel belang. Dit kunt U creëren door in de wintermaanden uw gazon te voorzien van kalk. Houd daarna uw gazon vitaal door middel van mestkorrels en vocht.

kalk

Professionele kalk voor de ideale zuurtegraad in de grond. Deze strooit u in de wintermaanden en zorgt ervoor dat het mos verdwijnt. Hierdoor stellen de wortels van het gras zich weer instaat om bemesting op te nemen. Waardoor uw gazon weer in topconditie komt.

mestkorrels

Dit verkopen wij in zakken.

Af te halen aan de kolleweg 9 in Haaksbergen

Organische mest wat is gedroogd en bij elkaar is geperst tot een korrel. Makkelijk te verdelen over uw gazon. Het bevat een gezonde doses natuurlijke stikstof voor een groen gazon.

groen gras?

Op zoek naar een diep-groen gazon? Lukt het jaar-in-jaar-uit maar niet om een gewenst resultaat te krijgen? Natuurmest.nl kan hiervoor wel eens dé oplossing zijn. 

Gras

nieuw gazon

Voor een perfecte groene grasmat is een gezonde bodem van belang. Voor een nieuw gazon is het belangrijk om een juiste hoeveelheid organische stoffen in de bodem te creëren. Hierdoor creëert u een gezond bodem leven en houdt uw grond in droge periodes vocht vast.

compost

Hoogwaardige keurcompost voor een goede bodemstructuur. Compost is een product dat bestaat uit plantaardige resten. Voor onder uw nieuwe gazon of tussen uw planten.

champost

Champost is een mengsel wat ontstaat uit de champignonteelt. Een ideale bemesting voor onder Uw heg, tussen uw planten of in uw moestuin.